despre-clean9

Programul de detoxifiere CLEAN9 este inceputul calatoriei tale spre un nou TU mai sanatos, mai frumos, plin de viata si energie. Eficient si usor de urmat, CLEAN9 iti ofera toate uneltele necesare ca sa incepi transformarea corpului tau chiar de azi!

Urmand programul de detoxifiere CLEAN9 vei arata si te vei simti mai bine ca niciodata! Deasemenea vei incepe sa te simti mai usor, sa ai mai multa energie si vei vedea imbunatatiri in corpul tau cu fiecare zi incheiata din program. Dar, poate cel mai important lucru dintre toate, pana la finalul programului vei invata cum sa iti controlezi singur apetitul si pofta de mancare.

Clean9 este un program de detoxifiere realizat de expertii de la compania Forever Living conceput sa iti curete corpul de toxinele acumulate de-a lungul timpului si in acelasi timp sa iti formeze mintea in ceea ce priveste relatia ta cu mancarea. Este primul pas in controlul dietei si obiceiurilor alimentare pe care le ai.

Programul este conceput in jurul gelului de Aloe Vera si include exercitii fizice de nivel scazut, precum si controlul caloriilor mancate in cele 9 zile pe durata programului. Progamul este usor de urmat si in decursul ceor 9 zile, contrar asteptarilor, te vei simti plin de energie si vitalitate datorita modului echilibrat in care este conceput.