Gaseste mai jos parerile trimise de clientii nostri care au urmat programul de detoxifiere CLEAN9. Unii au trimis detalii complete despre cum a fost programul si rezultatele obtinute, altii au trimis poze sau masuratorile proprii din timpul si de la finalul programului.

Madalina, Cluj-Napoca
Cu sinceritate va spun ca am incercat mai multe cure de slabire de-a lungul timpului si programul acesta este singurul care a functionat pe termen lung. Problema cea mai mare la toate celelalte cure de slabit era faptul ca, desi slabeam in timpul curei, ma ingrasam la loc in urmatoarele luni dupa finalizarea ei. Cu programul CLEAN9 si FIT1 am reusit sa slabesc 12 kilograme si nu m-am ingrasat la loc dupa aceea. Recomand cu caldura acest program, chiar functioneaza.
Tudor, Oradea
Faptul ca am slabit 4 kilograme a fost un bonus binevenit (aveam 87 kg. deci nu puteam slabi foarte mult :)) dar in primul rand am simtit cum CLEAN9 imi curata organismul si, spre marea mea surprindere, am avut energie si m-am simtit minunat pe toata durata programului.
Lavinia, Constanta
L-am facut impreuna cu prietena mea si am slabit eu 5 kg. si ea 4. Suntem foarte multumite, nu e greu deloc.
Laurentiu, Oradea
Am tinut CLEAN9 la sugestia unui prieten, va spun sincer sunt foarte reticient la genul acesta de lucruri, dar incredibil chiar a functionat am slabit 3 kg cu CLEAN9 si m-am decis apoi sa fac si FIT1. Multumesc pentru rezultate, il recomand tuturor.
Simona, Cluj-Napoca
Pentru toate fetele care vor sa slabeasca si sa nu se ingrase dupa aceea la loc va zic ca acest program este solutia! Eu am vazut pe pielea mea, nu mi-a venit sa cred si nu pot sa cred ca am ezitat atata inainte sa il fac, de 6 luni ma bate la cap mama unei colege. Oricum, e bine si asa, am slabit 11 kilograme, INCREDIBIL! Dar trebuie sa va tineti de el!!! Nu trisati si veti vedea rezultatele si nu e asa greu, nu va fie frica!
Vlad, Bucuresti
Rezultatele vorbesc de la sine, va trimit poza cu masuratorile mele, asta a fost dupa 9 zile dupa CLEAN9, incep acum si FIT1 🙂
masuratoric9
Anca, Baia Mare
Super program, de nota 10.
Ramona, Dej
Foarte bun si util, tineti-va de program deoarece nu e greu deloc, primele 2 zile e mai greu ca nu mananci dar trec repede si apoi e simplu deoarece ai masa in fiecare zi si chiar te simti energic si cu pofta de viata. Multumesc.