Inainte sa incepi procesul de inscriere este foarte important sa citesti urmatoarele informatii utile. Te rugam urmeaza pasii de mai jos cu atentie si in ordine.

Completeaza formularul de mai jos pentru a incepe procesul de inscriere. Dupa accesarea butonului ‘Continua’ vei fi redirectat pe site-ul oficial Forever Living Products pentru finalizarea formularului de inscriere. Uneori incarcarea site-ului FLP poate dura mai mult timp, te rugam nu inchide aceasta pagina si asteapta incarcarea formularului pentru inscriere!
Dupa ce vei termina de completat formularul va trebui sa iti verifici emailul ca sa confirmi inscrierea! Linkul de confirmare il vei gasi in unul din emailurile primite pe adresa de email pe care ai folosit-o la inscriere.
Dupa ce ai confirmat inscrierea din linkul primit pe email, contul tau trebuie sa fie validat manual de un reprezentant FLP!
Acest lucru se intampla de obicei in decurs de 5-10 minute dupa inscriere, in timpul orelor de lucru.
Atentie!
Validarea contului de catre un reprezentatnt FLP se face in intervalul orelor lucratoare, si anume Luni – Vineri intre orele 09 – 17.
Inscrierile facute seara se vor valida in urmatoarea zi lucratoare, iar cele facute in weekend se vor valida in urmatoarea zi de Luni.
Dupa ce contul tau este validat de un reprezentant FLP vei primi un email de confirmare.
Felicitari! Contul tau de Colaborator FLP este activ. Acum poti plasa comenzi pe www.foreverliving.ro din contul tau nou creat si te poti bucura de toate beneficiile statutului de Consumator cu reducere”.
Ce mai trebuie sa stii:
– nu uita, este nevoie sa plasezi o comanda de minim 25 euro + TVA (sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs) in maxim 48 de ore de la validarea contului. Acest lucru este necesar o singura data, pentru a valida intentia ta de a deveni Colaborator FLP. Poti comanda orice produse doresti si ai preturile reduse deja cu 15%!

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Localitate (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Datele tale sunt protejate conform GDPR. Citeste Termenii si conditiile de utilizare pentru detalii.